Om Oss

Hos Kensgard 4-life strävar vi efter att inspirera våra läsare att omfamna varje aspekt av livet med en känsla av nyfikenhet och entusiasm. Vi är dedikerade till att erbjuda fräscha perspektiv och praktiska råd för att förgylla din vardag med skönhet och välbefinnande.

Vår filosofi
Vi tror att balans i livet är nyckeln till sann skönhet och hälsa. Det är inte bara de produkter vi använder på vår hud, utan också de tankar vi näring till och de vanor vi kultiverar. Livsstil är en spegling av allt detta, och genom Kensgard 4-life vill vi dela med oss av helhetssynen på ett välmående liv.

Teamet bakom Kensgard 4-life
Kensgard 4-life är hjärtat och själen hos ett passionerat team som lever och andas skönhet, hälsa och livsstil. Vårt team består av:

Ken Sandberg – Grundare & huvudredaktör
Ken är en certifierad livsstilscoach och skönhetsexpert med över ett decennium av erfarenhet inom branschen. Med sin outtömliga kunskap om naturlig hudvård och holistisk hälsa, är han kärnkraften som håller igång Kensgard 4-life’s vision.

Liv Gardell – Skönhetsredaktör
Liv är en professionell makeupartist och skribent som specialiserar sig på organisk och cruelty-free kosmetika. Hennes passion är att upptäcka de senaste trenderna och dela med sig av etiska skönhetstips som är både luxuösa och hållbara.

Erik Forslund – Hälsoskribent
Med en bakgrund som nutritionist och personlig tränare, belyser Erik hur en balanserad kost och rätt träning kan förändra ens liv. Hans vetenskapligt grundade artiklar är till för att motivera och utbilda.

Sanna Johansson – Livsstilsinspiratör
Sanna är själen som förser oss med dagliga doser av inspiration. Från heminredning till mindfulness, hennes inlägg är fyllda med idéer om hur du skapar harmoni i både sinne och rum.

Varför Kensgard 4-life?

På Kensgard 4-life tror vi att alla har rätt till att känna sig sitt bästa jag, oavsett var i livet man befinner sig. Vår blogg är en plattform för gemenskap, lärande och inspiration. Vi delar inte bara kunskap; vi bygger relationer med våra läsare genom ärliga recensioner, personliga berättelser och interaktivt innehåll.

Vi välkomnar dig att dyka in i våra sidor och upptäcka allt från hemliga skönhetstips till vetenskapligt underbyggda hälsoråd och inspirerande livsstilshacks. Oavsett om du är här för att hitta det perfekta läppstiftet, de senaste träningstrenderna, eller tips för en mer balanserad tillvaro, har Kensgard 4-life något för dig.

Bli en del av vår växande gemenskap och låt oss tillsammans utforska, upptäcka och omfamna skönheten och hälsan i varje dag.

Välkommen till Kensgard 4-life – där ditt bästa jag är vår passion.